Privacy Policy

Politica de confidentialitate

 

1. Temeiul prelucrării este constituit de:
- relațiile comerciale de tipul comerciant / cumpărător, precum și de toate obligațiile legale ce derivă din acest raport;
- consimțământ liber exprimat privind scopurile definite ale prelucrării.
În scop contractual, putem transfera date dintre departamentele (SARTOROM IMPEX SRL). 
Toate departamentele (desfacere, service, contabilitate, administratie, etc.) îndeplinesc criteriile de conformitate cu Regulamentul 2016/679/UE.


2. Consimțământul dumneavoastră informat, liber, exprimat în mod clar, este acordat societății noastre în scopurile de:
- marketing direct;
- informare generică privitoare la oferte și promoții;
- informare privind actualizările de stocuri, de stocări sau eliminare din stoc;
- informare asupra actualizărilor de politici de vânzare ori privind datele dumneavoastră;
- newsletter cu caracter publicitar.
Datele furnizate în baza unui raport comercial (act de vânzare-cumpărare) sau cerere de oferta comerceala/financiara vor fi stocate în conformitate cu legislația națională aplicabilă.
Datele furnizate în baza consimțământului pentru scopurile definite vor fi prelucrate până la momentul în care veți decide să solicitați ștergerea acestora ori vă veți exercita alt drept legal garantat.


3. Durata pentru care va prelucram datele
Societatea nostra va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
În cazul în care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe întreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin în sarcina societatii noastre (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercitiului financiar în cursul caruia au fost întocmite).
În situatia în care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere datele d-voastra, va puteti exercita drepturile detaliate pe pagina de drepturi

Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close